ニュース・トピックス

category

【2次募集開始/Secondary Recruitment】2022年度 大学フェローシップ創設事業 追加募集要項/2022 Fellowship Student Application Guidelines

≪2次募集開始≫
2022年度の大学フェローシップ創設事業の出願資格及び募集定員の一覧について、ご案内します。
出願の詳細は、それぞれの募集要項を参照ください。

[pdf] <2次募集>出願資格及び募集定員の一覧
[pdf] <2次募集>応募可能な対象研究科の一覧

出願の詳細は、募集要項を参照ください。
[LINK] 大学フェローシップ創設事業 募集要項HP

We announce “Eligible Students and Number to be Accepted for both Fellowship Project and Rhizome Program” for your reference. Please see Application Guidelines for details.

Please note that if you apply for either Fellowship Project or Rhizome Program as a first choice, you are not allowed to apply for the other as a first choice.

[pdf] Eligible Students and Number to be Accepted
[pdf] AY2022 Secindary(Selection in March)Applicable Majors

[LINK] Fellowship Project Application Guidelines website